Nivela laser cu linii 15m Nivel System CL1G Profesional + tija de ancorare LP-32

Nivela laser cu linii 15m Nivel System CL1G Profesional + tija de ancorare LP-32
Nivela laser cu linii 15m Nivel System CL1G Profesional + tija de ancorare LP-32 Nivela laser cu linii 15m Nivel System CL1G Profesional + tija de ancorare LP-32
Producător: NIVEL SYSTEM
Cod produs: CL1G + LP-32
Garantie Persoane Fizice: 24 Luni
Garantie Persoane Juridice: 12 Luni
Disponibilitate: 1-2 ZILE
Preţ: 1.245,00 Lei 1.170,00 Lei
Fără TVA: 983,19 Lei
Cant:  

TRANSPORT GRATUIT !!!

2 (voturi) / 100 %

Nivela laser cu linii 15m Nivel System CL1G Profesional + tija de ancorare LP-32
Laserul cu planuri perpendiculare Nivel System CL1G este proiectat pentru a determina atât planul orizontal cât și cel vertical cu fasciculele intersectate la unghi drept. Echipamentul, mulțumită fasciculului puternic vizibil poate fi folosit atât pentru aplicații în interior cât și pentru exterior. Funcția Pulse vă permite să folosiți un senzor laser și la distante mari, inclusiv în exterior. La pachet cu laserul vin incluse și elemente pentru fixare ușoara, de perete, ochelari de protecție și un suport cu reglaj a înălțimii dorit.

Precizie și fiabilitate - un fascicul laser clar, asigură lucrul confortabil in orice condiții, echipamentul vă permite să lucrați cu o precizie de ±1mm/5m
Pe distanțe mai mari - Funcția puls vă permite să lucrați cu senzor laser în aer liber, la distanțe mari
Versatilitate și multifuncțional - fascicul laser – vertical și orizontal - pot fi afișate separat sau împreună (de exemplu, în formă de cruce)
Nivelare rapida - un sistem de compensare a vibrațiilor inovator, magnetic, oferă auto-calarea rapidă pentru operare, fascicule laser stabile chiar și pe o bază instabilă. După blocare vă permite să lucrați cu grinzi înclinate
Suport laser - cu magneții puternici, asigură o montare sigură chiar și în situații dificile.
Rezistent la deteriorare - componentele din cauciuc ale carcasei protejează împotriva deteriorării cauzate de șocuri și vibrații

Nivel System este o marcă de instrumente de măsurare pentru construcții și a intrat pe piața europeana în 2003. Sistemul de produse Nivel System se adresează unui public larg, pentru care unul dintre criteriile de bază de selecție, este prețul rezonabil, cu o garanție pe mare si calitate ridicată. Echipamentele Nivel System CL1G, satisfac standardul internațional de protecție IP55, fiind rezistente la apă și praf.

Laserul cruce este un instrument care permite proiecția pe perete a unui plan orizontal și vertical la unghi drept, proiecție care ajută la poziționarea la același nivel a mobilei, prizelor și întrerupătoarelor electrice, instalațiilor electrice și de apă, pentru poziționarea la unghi a pereților falși (rigips), etc. Blocarea compensatorului permite ca aparatul să fie înclinat, obținându-se o proiecție cu linii în diagonală.

Nivel System CL1G se distinge de echipamentele similare prin funcția Puls, care permite folosirea unui senzor laser in mediu exterior în condițiile în care raza laser nu este vizibilă cu ochiul liber. Inclus standard în pachet este suportul magnetic de suspendare rapidă a laserului pe perete (sau element de structură), ochelari de protecție, țintă, baterii și geantă pentru transport. Echipamentul poate fi de asemenea montat și pe un trepied clasic pentru camere foto (șurub 1/4 inch).

Nivela laser cu linii 15m Nivel System CL1G Profesional + tija de ancorare LP-32
Clasa de utilizare Profesionala
Date Tehnice Raza laser: verde , > 1 mV (Clasa II)
Precizie: ±1mm/5 m
Afișarea planurilor laser: 90° ±60"
Distanta de operare: 15 m
Auto-nivelare: ± 3°
Alimentare: 4.5V (3 AA batteries)
Temperatura de funcționare: -10°C la +45°C
Dimensiuni: 80 x 70 x 70 mm
Greutate: 0.4 kg
Fixare (șurub): 1/4”, 5/8"
Tip scula Nivela laser cu linii
Set de livrare Ambalaj de 1 buc.
Continut pachet + Tija de ancorare LP-32

- Depozit Online [allz.ro], face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină.
- ROMTOOLS [romtools.com.ro] este o marca inregistrata a firmei EVOSTORE SRL si are toare dreprurile rezervate de folosire asupra marci.
- Imaginile si specificatiile tehnice din aceasta pagina au scop doar informativ.
- Fotografiile pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standar al produsului.
- Specificatiile tehnice sunt in conformitate cu datele transmise de producatori.
- Toate produsele care au statusul disponibilitatii "In Depozit" pot fi aduse in magazin intre 24 / 48 ore.
- Produselor comandate online pana in ora "12" vor fi ridicate in 24 ore, iar cele comandate dupa ora "12" vor fi ridicate in 48 ore.
- Produsele comandate online pentru care se face comanda externa sunt nereturnabile si vor veni in aproximativ 3-15 zile in functie de producator.
- Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

 

PARTENERI EVOSTORE : SERVICE SHOP, ROMTOOLS, INCHIRIERI SCULE, STIHL, BOSCH, MAKITA, STANLEY, FIAC, ABAC, KARCHER, TELWIN, HITACHI, DEWALT, METABO, MILWAUKEE, UNIOR, BGS, SOLA , VARTA, NIVEL SYSTEM, ROTHENBERGER, HECHT, GRONE si MTD

IMPORTANT: Pentru marcile cu care colaboram va putem ajuta si cu piese de schimb originale si service in garantie si post garantie.

Produsul a fost accesat de 188 ori.

DEPOZIT ONLINE SCULE - ACCESORII - UNELTE DE MANA © 2006 - 2018 | CUI: RO19123284 / Reg.Com.: J40/16756/2006 | EVOSTORE ROMANIA
EVOSTORE ROMANIA este operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP, sub numarul 27926 | ANPC

Stanley Profesional
Inchirieri Scule
Piese de Schimb
Evostore Romania
RomTools